banner Skandinaviens ledande gitarrportal
2amplfi.jpg
»

Line 6 Amplifi 75

Line 6 gjorde en reklamkampanj inför utrullningen av Amplifi som löd ”The Guitar Amp reinvented”. Lite lurigt att översätta andemeningen i detta påstående...

2olsson_club_fifteencf_preview_shadow_.jpg
»

Olsson Club Fifteen

Vi har fått förtroendet att lyssna på en ny, behändig och något effektsvagare förstärkarmodell från Olsson Amps. Club Fifteen som är på 17 watt är i första hand avsedd för klubbspelningar, studiospel och rep.

2swart_space_tone_gitarr_forstarkarefront.jpg
»

Swart AST PRO 6V6/6L6

Michael Swarts Atomic Spacetone-serie (AST) har i USA placerat sig högt i näringskedjan när det gäller handbyggda, rörbestyckade och små behändiga förstärkare. Michael, som själv är gitarrist och studioägare, har stor erfarenhet av förstärkare från 50- och 60-talen men ansåg att det fanns rum för förbättring och utveckling. 

2randall_rd100front.jpg
»

Randall RD100H Diavlo

Randall, numera förstärkt med ampgurun Mike Fortin, klipper till med en rödglödgad djävul till förstärkartopp, RD100H Diavlo. Bered dig på riktigt heta distsound, men också mindre distbetonade ljuddomäner av fint snitt.

23peavey-valveking-ii-20w-micro-head_gitarrforstarkare.jpg
»

Peavey ValveKing II Microhead

Fuzz.se har precis packat upp en liten stöddig ”lunchbox”-förstärkare från Peavey. Denna typ av micro-stärkare blir alltmer populära, vilket har sin förklaring. Erbjuds man bra ljud och utmärkta finesser i ett så slimmat format som detta, är det ju bara att tacka och ta emot.

23olsson_gw_signatur_gitarr_forstarkare.jpg
»

Olsson Custom Reverb 36WE

Olsson Amps går från klarhet till klarhet. Den här gången med en signaturförstärkare utvecklad i samarbete med Jojje Wadenius.

ANNONSER
banner banner banner banner
banner banner banner
KATEGORIER
Missa inte nyhets- brevet eller fuzz.se i de sociala medierna!
Fuzz på InstagramFuzz på Facebook


SÖK ARTIKEL / ARTIST / PRODUKT
Sök

Countdown to Fuzz Guitar Show 2014
FUZZ GUITAR SHOW 2014
MAY 10-11, GOTHENBURG

bannerbanner