banner Skandinaviens ledande gitarrportal
keeley_gitarrpedal.jpg
»

Keeley 30 ms Automatic Double Tracker

NYHET. Keeley 30 ms Automatic Double Tracker är en effektpedal i stereo för dubblering av diverse studioeffekter, för att skapa fetare och fylligare klingande instrument. Dessutom ingår ett reverb som simulerar den berömda ekokammaren i Abbey Roads Studio Two. Keeley 30ms är utformad för att fungera med gitarr, bas, keyboard, men även sång. 

261490.jpg
»

St Vincent Signature Ernie Ball Music Man

NYHET. I den mansdominerade elgitarrvärlden är det få kvinnor förunnat att blivit förärade en signaturmodell. Nu har emellertid den extraordinära gitarristen och artisten St Vincent genom amerikanska Music Man fått en signaturmodell vid namn St Vincent Signature Ernie Ball Music Man.

tribute.jpg
»

Joe Bonamassa Live At Radio City Music Hall 

NYHET. Joe Bonamassa tar en tugga av The Big Apple med Live At Radio City Music Hall som släpps som CD+DVD/CD+Blu-ray den 2 oktober.
I januari 2015 besannades en av Joe Bonamassas drömmar då han klev upp på Radio City Music Halls stora scen för den första av två utsålda konserter.
ANNONSER
te.jpg
»

Tommy Emmanuel lirar Beatles

NYHET. The one and only Tommy Emmanuel tar sig an Beatles-klassikerna Daytripper och Lady Madonna på sitt egna fantastiska vis.
Lyssna och njut!
standardmkiibacksm.jpg
»

Holeyboard - innovativt pedalbord med hål

NYHET. Holeyboard, som tillverkas av amerikanska Chemistry Design Werks, är ett pedalbord som inte liknar något annat. Det som framförallt skiljer sig är att man använder zip-band för att fästa pedalerna. Pedalbordet är dessutom ergonomisk utformat. Vidare har det två nivåer för bekväm placering av effektpedalerna.

j.jpg
»

Electric Church - ny Jimi Hendrix-dokumentär

NYHET. Dokumentären Electric Church utgörs av Jimi Hendrix Experience spelning på Atlanta Pop Festival den 4 juli 1970.
I trailern kan man se Hendrix framföra en vital version av  Purple Haze inför en publik som uppskattas till 300 000 – den största amerikanska publik Hendrix någonsin skulle spela inför.
00-42sc_john_mayer_ak-gitarr.jpg
»

Martin 00-42SC - ny John Mayer signaturmodell

NYHET. Martin 00-42SC (Stage Coach) John Mayer signature model är en high end parlourmodell inspirerad av Martin 00-45SC som byggdes i samarbete med John Mayer under 2012. Den handbyggda helsolida 00-42SC John Mayer har den klassiska 12-banddesignen inkluderat den mindre kroppsstorleken med binding runt kropp och greppbräda.

download.jpg
»

David Gilmour - nytt soloalbum: Rattle That Lock

NYHET. Rattle That Lock är Pink Floyd-gitarristen David Gilmours fjärde soloalbum och uppföljaren till 2006 års On An Island. Textförfattare på det nya albumet är Polly Samson, och det är samproducerat av Gilmour och Roxy Music-gitarristen Phil Manzanera. Plattan släpps den 18 september.
 
»

Robert Cray live

NYHET.

 

Förra året firade The Robert Cray Band 40 år genom fyra unika spelningar i Los Angeles med inbjudna gäster, olika låtlistor, speciella arrangemang m m. Den 28 augusti släpps dessa som 4 Nights Of 40 Years på dubbel-LP, CD+DVD eller CD+Blu-ray I videon kan du se och höra ett smakprov och låten Bad Influence.

 

epiphone-ltd-bjourn-gelotte.jpg
»

Epiphone Ltd Ed. Björn Gelotte Les Paul Custom Outfit

NYHET. In Flames-gitarristen Björn Gelottes första signaturmodell är tillverkad av Epiphone, döpt till Epiphone Ltd Ed. Björn Gelotte Les Paul Custom Outfit. Gitarren är byggd enligt Björns egna specifikationer och baserad på den Gibson Les Paul Custom han spelat på i många år i In Flames.

ANNONSER
banner
banner banner banner banner

Countdown to Fuzz Guitar Show 2016
FUZZ GUITAR SHOW 2016
MAY 14-15, GOTHENBURG

bannerbanner