banner Skandinaviens ledande gitarrportal

Nya stämapparater från Boss

Boss lanserar nu fyra nya modeller i sitt sortiment av stämapparater. Waza Craft TU-3W Cromatic Tuner är en specialutgåva i pedalutförande med en förfinad prestanda anpassad professionellt bruk. En ren, ofärgad signalöverföring är en förutsättning för en stämapparat, och TU-3W, som är baserad på den populära TU-3-modellen, har omgjorda kretsar med valbar buffrad eller true-bypass-funktion för optimal transparent signalöverföring. 
Den kompakta TU-3S Cromatic Tuner bygger också på TU-3-modellen, och erbjuder samma prestanda men i en förminskad storlek anpassad för pedalbord. Stämningsfunktionerna är identiska med TU-3. Den enda skillnaden är avsaknaden av fotomkopplaren – TU-3S är alltid på och i aktivt läge.
TU-01 Clip-On Cromatic Tuner är liten och enkel att använda, sitter med en klämma på instrumentets huvud. TU-01:s skärm har en digital mätare och en tonindikator, plus två lampor som visar när instrumentet är perfekt stämt.
TU-30 Tuner & Metronome kombinerar stämapparat och metronom i ett ultrakompakt paket. Designad för övande musiker, musiklärare etc. Innehåller Accu-Pitch-funktion, flera olika stäm- och rytmfunktioner, med mera.

 Prenumerera på nyhetsbrev från fuzz.se
ANNONSER
banner