banner Skandinaviens ledande gitarrportal

NAMM 2016 - Fender Paramount ak-gitarrer

Fenders nya akustiska serie Paramount utgörs av helsolida gitarrer med designelement från klassiska 60-talsmodeller samt helt nya Fender- och Fishman-designade PM preamp-system som är avstämda efter varje kroppsform i serien. I serien ingår modellerna Dreadnought, Parlor och Triple-0, både i Standard- och Deluxe-versioner.
Paramount Deluxe-gitarrerna som går i vintagestil är tillverkade i helsolida tonträ, som ostindisk rosewood i sidor och rygg, topp i Sitkagran, och med en kvartssågad, skalloperad X-beribbning. Mahognyhalsen har en spelvänlig C-profil och en greppbräda av ebenholts. Deluxe Dreadnought, Parlor och Triple-0 modeller finns i Natur och Vintage Sunburst. Varje modell inkluderar en luftfuktare och hårt fodral.
Paramount Standard är också helsolida med nästan samma specar som Deluxe-serien, förutom att greppbrädorna är gjorda i rosewood och att inläggen är enklare. Standard Dreadnought, Parlor och Triple-0-modeller finns i Natur-finish där luftfuktare och hårt fodral ingår i priset.

 Prenumerera på nyhetsbrev från fuzz.se
ANNONSER
banner