Skandinaviens ledande gitarrportal

Fender lanserar ny Deluxe-serie 

Fender lanserar nu i september en ny serie, Deluxe, tillverkad i Mexico. Tidigare har funnits American Deluxe men som ersattes i år av American Elite Series. Den nya Deluxe-serien inkluderar gitarrmodellerna Deluxe Strat, Deluxe Strat HSS, Deluxe Roadhouse Strat, Deluxe Nashville Tele och Deluxe Tele Thinline.
 
Deluxe Strat
Deluxe Strat har tre Vintage Noiseless Strat-mickar med en push/pull mini-switch, vilken kopplar in stallmicken i positionerna fyra och fem i omkopplaren fem-vägsväljare. Modellen har i övrigt  en 12" radius greppbräda, profilerad halshäl, låsbar strängmekanik, ett synkroniserat två-punkts svajstall med böjda stålsadlar. Lyxig gigbag ingår.
 
Deluxe Strat HSS
Deluxe Strat HSS är till för den som vill ha ett tyngre ljud i stratan. Har en Twin Head Vintage humbucker vid stallet och två Vintage Noiseless Strat-mickar som hals- och mittmikrofoner. Till detta kommer en S1-switch för att splitta humbuckern, synkroniserat två-punkts svajsstall med böjda stålsadlar, 12" radius greppbräda, profilerad halshäl, låsbar strängmekanik samt lyxig gigbag. 
 
Deluxe Roadhouse Strat
Deluxe Roadhouse Strat är tänkt för gitarristen som kräver flexibilitet och förmåga att snabbt och enkelt byta ljud. Den har en V6-vridomkopplare som adderar sex tonaliteter till vart och ett av de fem mikrofonlägena, för totalt trettio möjliga ljud. Mikrofoner är tre tycken Vintage Noiseless Strat. Vidare finns en S-1-switch för att koppla förbi preampen, 12"-radius greppbräda, profilerad halshäl, låsbara stämskruvar samt ett två-punkts synkroniserat svajstall med böjda stålsadlar. Lyxig gigbag ingår.
 
Deluxe Nashville Tele 
Deluxe Nashville Tele, är en tonalt mångsidig gitarr med en unik tre-mickars design med två Vintage Noiseless Tele (hals och stall), samt en Vintage Noiseless Strat i mittläge, som styrs av en femvägs Strat-o-Tone omkopplare. Stallet är sex-sadlars sträng-genom-kroppen Tele-stall med blocksadlar. Andra funktioner inkluderar 12"-radius greppbräda, profilerad halshäl, låsbara stämskruvar. Lyxig gigbag ingår.
 
Deluxe Tele Thinline
Deluxe Tele Thinline utformad med tidlös och elegant stil och blandar moderna funktioner och traditionell estetik. Denna semihollow-modell har två Vintage Noiseless Tele-mickar i hals och stallpositioner och en sexsadlars sträng-genom-kroppen Tele-stall med blocksadlar. Fyrvägsomkopplaren adderar seriekoppling till de traditionella tre micklägena. Vidare har gitarren 12"-radius, profilerad halshäl samt låsbara stämskruvar. Lyxig gigbag ingår.

 Prenumerera på nyhetsbrev från fuzz.se
ANNONSER
banner