Skandinaviens ledande gitarrportal

Epiphone Korina Flying V/Explorer Ltd. Ed

Flying-V släpptes i en mycket begränsad upplaga i slutet av 1950 och idag är en Gibson original Flying-Vs något av de dyraste och mest eftertraktade instrumenten på vintagemarknaden. Nu lanserar Epiphone den legendariska modellen till en ny generation. Kropp i korina med finish i Antique Natural, modern hårdvara och vintage-ljudande Alnico Classic Humbuckers. Mahognyhalsen har en 60´s D-profil och 24,75” skala. Stallet är ett LockTone Tune-o-matic String-Thru Body. 
 
 
 
Epiphone Ltd. Ed. Korina Explorer
 
Gibson Explorer original lanserades även den i en begränsad upplaga i slutet av 50-talet och precis som Flying V, var Explorer en högst radikal gitarrdesign för sin tid. Den nya Ltd. Ed. Korina Explorer är gjord av solid Korina med finish i Antique Natural. Explorers hårdvara i guldfinish inkluderar Grover® Mini- Rotomatic-mekanik och ett LockTone Tune-o-matic stall med Stopbar tail piece.
 
 
 
Epiphone Ltd. Ed. Korina Explorer Bass
 
Korina Explorer Bass är bestyckade med Epiphone XR och XT humbuckers omsorgsfullt lindade för att för att få med hela tonomfånget av Korina-kroppen. Kontroller inkluderar individuell volym för varje mikrofon samt en masterton, samtliga i vintage-stil Top-Hat-rattar. Hårdvara innefattar ett Epiphone fullt justerbart infällt stall/tail piece.
 
 

 Prenumerera på nyhetsbrev från fuzz.se
ANNONSER
banner